ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ:

Τσιλιμπίρης Παναγιώτης

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε

Σταυροπούλου 99 Μεσολόγγι ΤΚ 30200

Αριθ.Αδείας 186 Αριθ.Μητρώου 2367

 

Βασικές Σπουδές

  • Αποφοίτησα από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Μεσολογγίου του τμήματος Ηλεκτρονικών Εγκαταστάσεων και Αυτοματισμού το 1993 με γενικό βαθμό Άριστα (18 κ 8/11)
  • Τον Σεπτέμβριο του ιδίου χρόνου εισήχθην στην σχολή ΣΤΕΦ του Τμήματος Ηλεκτρολογίας του ΑΤΕΙ Πατρών όπου και αποφοίτησα.

Πρακτική άσκηση στο Τεχνικό γραφείο του κ. Αθανάσιου Ζαμπατιώτη με αντικείμενο την συμμετοχή στην πραγματοποίηση επιμετρήσεων και κατασκευής ηλεκτρομηχανολογικών έργων στο κτίριο της Δ.Ο.Υ Μεσολογγίου

Από το 2004 δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων με κύριο αντικείμενο την κατασκευή ηλεκτρικών έργων οικιών, βιοτεχνιών, καταστημάτων, συντήρηση ρύθμιση καυστήρων, φωτοτεχνικές μελέτες, εφαρμογές LED, κλιματισμό,  Μελέτη Επίβλεψη και κατασκευή Φωτοβολταϊκών συστημάτων

Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα θα σας παρουσιάσουμε τα έργα πού έχουμε κατασκευάσει, την ποιότητα των εργασιών μας, που σε συνδυασμό με τις τιμές μας και την επαγγελματική συμπεριφορά, μας  έκανε να ανέβουμε σε υψηλό επίπεδο στον χώρο των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη του κόσμου, δίνοντας ασφάλεια στις επενδύσεις των πελατών μας. Στην πορεία της εργασίας μας καταφέραμε να εκσυγχρονιστούμε με επαγγελματικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ο οποίος μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί και συνεχώς να κερδίζουμε νέους πελάτες.

Με την βοήθεια λογισμικών και συγκεκριμένα με το SEE ELECTRICAL  και το EPROJECT, έχουμε την δυνατότητα να δημιουργούμε ακριβή σχέδια και αναλυτικές μελέτες, προσφορές και επίσης να τηρούμε αρχείο έργων και πελατών, ενώ η διαχείριση των έργων γίνεται πολύ εύκολα και σε οποιοδήποτε στάδιο της κατασκευής μπορούμε να δώσουμε αναλυτική κατάσταση του έργου.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς για την προτίμηση σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, καθώς τον  Πρωτ. Ανδρέα Καππέ για την στήριξή του, καθώς τον φίλο και συνεργάτη Νικόλαο Ντάνο που με την βοήθεια του δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα μας.

Παραμένουμε πάντα στην διάθεση σας για οτιδήποτε θελήσετε.

KARTA TSILI